Никой не ни е дал никакво обяснение. Това каза пред  майката

...
Никой не ни е дал никакво обяснение. Това каза пред  майката
Коментари Харесай

Майката на застреляния от полицайка Светльо: Застреляха го като куче

Никой не ни е дал никакво пояснение. Това сподели пред  майката на простреляния Светльо Младенов от кв. “Ботунец ” от служител на реда след гонка в София.

“Много ми е мъчно. Никой не ни е дал никакво пояснение от сутринта какво се случва с детето ми. Нищо не знам. Чета от интернет “, показа майката на простреляния 18-годишен Светльо Младенов.

Тя описа, че последно се е чула с момчето през вчерашния ден в 18 ч.

“Каза ми “Мамо, аз съм добре. Каквото и да става постоянно ще те обичам ”. Не знам къде е ходил, не знам какво е правил.

В Районното ми сподели, че е жив и арестуван.

Когато отидох и видях 20 служителя на реда с наведени глави, ми беше ясно, че детето ми не е живо. Няма по какъв начин да откарат детето ми в границите на 15 минути от “Токуда ” до Съдебна медицина. Той е умрял евентуално на път за “Токуда ” и е пренесен рано сутринта в Съдебна медицина. Никой не ми даде пояснение какво се случва от детето ми. Вместо да му върша бал следващата година, аз ще го заравям. Искам служителя на реда да застане пред мен и да ми каже по какъв начин и кой му разреши да ми простреля детето като куче “, настоя майката.

Едно от момчетата, което беше арестувано в дома си описа своята версия за случая.

“Бяхме се видели с едни девойки. Стояхме до един блок. Полицията мина, започнахме да бягаме и започнаха да стрелят. Стреляха четири-пет пъти. Хванаха Гошо, а Светльо го гръмнаха в крайници и рамото, вуйчо падна на земята. Аз избягах “, сподели той.

Според News24sofia.eu научи, че жена е служителя на реда прострелял смъртоносно 18-годишния Светльо. Тя работи като командир в софийското 4 – РПУ към Столична дирекция на вътрешните работи дружно с нея е бил различен еднообразен служител на реда.

Според неофициална информация момчето е убито в корема и е умряло от загуба на кръв в колата за спешна помощ, която е пътувала към болничното заведение.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР